Hoe kan je extensions verwijderen?

Hairextensions kan je in verschillende maten en soorten aanschaffen. Dit kan je het beste laten doen door een professional behalve bij de clip-in extensions van Hairextensionsvoordeel. De clip-in extensions zijn zo gemaakt dat je die gemakkelijk kan verwijderen en in doen. Deze kan je dus altijd zelf verwijderen. Wanneer jij jouw extensions beu bent of ze zitten niet meer mooi? Dan is het mogelijk om ze thuis te verwijderen, maar het is dan wel belangrijk dat je speciale extensions tools gebruikt. Anders beschadig je jouw haar wel. 

Bonding extensions verwijderen

Zoals je al hebt kunnen lezen, kan je dus zelf extensions verwijderen. Het is wel beter om dit bij een professional te laten doen. Gebruik je de juiste techniek en spullen, dan kan je het wel zelf doen. Bonding extensions zitten heel hoog in het haar vast. Om deze te verwijderen moet je een verwijdervloeistof aanschaffen. De vloeistof moet je aanbrengen op de wax waar de extensions mee vast zitten. Als je dit hebt laten intrekken gebruik je een luti tang om het wax fijn te knijpen. Op deze manier gaat de wax en dus de extensions los. Trek de wax er aan de onderkant voorzichtig eruit. Als je de extensions eruit wilt trekken houd dan je haar voorzichtig aan de bovenkant tegen. 

Weave extensions verwijderen

Door middel van een multitang kan je de microring weer rond knijpen. Pak dan de microring vast met je handen en trek deze ring voorzichtig naar beneden. Ook hier is het belangrijk dat je het haar aan de bovenkant tegenhoudt. 

Tape extensions verwijderen

Bij de tape extensions moet je weer een verwijdervloeistof gebruiken. Breng de vloeistof aan tussen de tapes en wrijf dit vervolgens goed in. Door goed te wrijven laten de tapes vanzelf los. Bij deze extensions kan je het helpen om een puntkam te gebruiken om het beter te laten verlopen. Voel je dan nog wat restjes plak? Ook die kan je verwijderen met de verwijdervloeistof.